vineri, 17 august 2012

Despre mine şi Adelis


În anul 1988, într-o zi însorită de martie, venea pe lume o fetiţă - gingaşă, frumoasă, pură ca un crin - pe care părinţii ei aveau să o boteze Ana-Maria. Ea, cuminte şi ascultătoare, avea să crească, să termine Facultatea de Drept - care o va ajuta mai mult sau mai puţin în cele ce aveau să se întâmple şi să devină ceea ce este astăzi: o tânără ca oricare alta, dar animată de
 un vis - Adelis - simbolul crinului (lb. lat "lilium", lb. fr. "fleur-de-lis") şi numele ei neputându-se uni mai bine decât în denumirea produselor naturale pe care le oferă. 

Într-o lume dominată de sintetic, supreficial, şi de ce nu, nociv, unde banul învârte sănătatea oamenilor pe degete, de multe ori într-o direcţie greşită,  genul de cosmetice pe care eu îl promovez poate fi privit ca o gură de aer de munte, dimineaţa - proaspăt, răcoros, viu! Aşadar, inspirată de natură, dornică de o schimbare în acest stil de viaţă mai degrabă autodistructiv, dar ţinând pasul şi cu tendinţele actuale şi încrezătoare în forţele proprii, am decis să pornesc la drum. Vreau să arăt oamenilor din jurul meu o altă cale, una la care din păcate prea mulţi dintre noi au renunţat in detrimentul propriei sănătăţi.


Adelis încurajează sporirea atenţiei pe care o acordăm produselor cu care pielea noastră intră în contact zilnic din perspectiva efectelor pe termen atât scurt, cât şi lung. De asemenea, trage un semnal de alarmă şi în privinţa celorlalţi factori care afectează într-o mare măsură starea noastră generală de bine, factori precum: alimentaţia necorespunzătoare, obiceiurile proaste, lipsa activităţilor fizice, consumul de alcool şi tutun în cantităţi mari, etc.

În postările viitoare voi detalia diverse aspecte ale celor menţionate pe scurt în această descriere. În plus, tot acolo se vor regăsi şi prezentările produselor mele cu lux de amanunte.

Acestea fiind spuse, vă urez : " Bine aţi venit! " şi  navigare plăcută pe blogul meu :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu